ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑπόψειςΠρωτοσέλιδα ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ

 

ΑΣΦΑΛΉ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ΨΈΜΑΤΑ: 17.000

επιστήμονες και γιατροί επιβεβαιώνουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μαζί με τις εταιρείες είπαν εσκεμμένα και σκόπιμα ψέματα στην ανθρωπότητα σχετικά με τα εμβόλια Covid. Πρέπει να κατηγορηθούν για απάτη, αθέμιτη διαφήμιση και μαζική ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τα δεδομένα δείχνουν τώρα ότι οι εμβολιασμένοι με το Covid έχουν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν ή να νοσήσουν ή ακόμα και να πεθάνουν αν έχουν εμβολιαστεί σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους ανθρώπους. Τα εμβόλια Covid βλάπτουν την καρδιά, τον εγκέφαλο, τον αναπαραγωγικό ιστό, τους πνεύμονες, αυξάνουν τον καρκίνο και βλάπτουν μόνιμα το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έθεσε στην Pfizer αυτό το άμεσο ερώτημα. “Ελέγχθηκε το εμβόλιο Covid της Pfizer ως προς τη διακοπή της μετάδοσης του ιού πριν κυκλοφορήσει στην αγορά;” Η Janine Small, πρόεδρος της Pfizer απάντησε “ΟΧΙ” έπρεπε πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να κατανοήσουμε πραγματικά τι συμβαίνει στην αγορά. Από εκείνη την άποψη έπρεπε να κάνουμε τα πάντα με κίνδυνο”. Διακινδύνευσαν τις ζωές σας σκόπιμα για το τίποτα και σας είπαν ψέματα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει καταληφθεί από τις εταιρείες. Οι γιατροί των ΗΠΑ προειδοποιούν τον κόσμο να σταματήσει να παίρνει τα εμβόλια και τα ενισχυτικά Covid, είναι τοξικά, θανατηφόρα, αναποτελεσματικά και πρέπει να σταματήσουν. Βλάπτουν τον εγκέφαλο, την καρδιά, το συκώτι, το μυελό των οστών και το έμβρυο προκαλώντας κάθε είδους βλάβη στο ανθρώπινο σώμα. Η παραπληροφόρηση του CDC και του FDA προκαλεί θάνατο και τραυματισμούς σε έγκυες γυναίκες και νεογέννητα μωρά σε όλο τον κόσμο.

17.000 γιατροί και επιστήμονες απαιτούν να απαγγελθούν άμεσα κατηγορίες κατά της Pfizer, της Moderna, της BioNTech, της Janssen, της AstraZeneca και των συνεργατών τους για απάτη, επειδή εσκεμμένα απέκρυψαν και παρέλειψαν πληροφορίες για την ασφάλεια του εμβολίου Covid από τους ασθενείς και τους γιατρούς, οι οποίες οδήγησαν σε τοξικό θάνατο και τραυματισμό χιλιάδων αθώων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα και θάνατος σε όλο τον κόσμο και οι πληθυσμοί καταρρέουν ξαφνικά. Ένας κορυφαίος καρδιολόγος των ΗΠΑ λέει ότι θα είμαι πολύ σαφής σε αυτό. Το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους και σκοτώνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Το CDC έχει πάνω από 16.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει μέσα σε λίγες ημέρες από τη λήψη του εμβολίου και αυτό είναι πιθανώς μια μεγάλη υποεκτίμηση.

Το κοινό πρέπει να απαιτήσει ποινικές διώξεις για παράνομη διαφήμιση από τα ΜΜΕ, το CDC, το NIH, το FDA, τα οποία διαφήμιζαν τα εμβόλια Covid ως ασφαλή και αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες. Παραβίασαν σκόπιμα το νόμο και διέπραξαν ομοσπονδιακά εγκλήματα απάτης, αθέμιτης διαφήμισης και μαζικής ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Όλοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και όλα τα εταιρικά στελέχη πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ο Anthony Fauci και ο Bill Gates ήταν δύο από τους κύριους εγκληματίες αυτής της παγκόσμιας απάτης της αθέμιτης διαφήμισης και της μαζικής ανθρωποκτονίας από αμέλεια που διαπράχθηκε σε δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να τιμωρηθούν για τα εσκεμμένα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη προκειμένου να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό. Πρέπει να γίνουν παράδειγμα για το τι συμβαίνει όταν παραβαίνεις σκόπιμα το νόμο.

Αυτό δεν ήταν ένα λάθος, αυτό ήταν ένα σκόπιμο ενορχηστρωμένο σχέδιο για να σας εξαπατήσουν και να σας χειραγωγήσουν ώστε να πάρετε μια τοξική πειραματική ένεση που δεν είχε δοθεί ποτέ πριν σε ανθρώπους. Εκατομμύρια τραυματίστηκαν και εκατομμύρια πέθαναν. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο έγκλημα που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί, ό,τι κι αν γίνει.

Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay 

 ΠΗΓΗ

lumi-news.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ