ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΗΙΝΟΣ.


ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΗΙΝΟΣ ΒΙΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ. 

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΒΙΟΥ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΟΡΑΤΟ. ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΒΙΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΙΟΥ. ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΡΑ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΗΙΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΒΙΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ, ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;;; ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ;; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ;; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;; ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ

ΣΕΛ. 12-13

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.e5-esy.gr/.../zwh-kai-vios-den-einai-mono-o.../