ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ;


ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΑΦΕΨΗΜΑ. ΚΑΙ ΝΟΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ; ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ; ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 90% ΝΕΡΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ! ΠΗΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΝ ΖΑΧΑΡΗ… ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΦΥΤΕΨΑΝ; ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΔΕΝ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ; ΟΧΙ! ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ; ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;

ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ Ή ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ; ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ; ΜΕΤΑΛΛΟ, ΦΥΤΟ, ΔΕΝΤΡΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ, ΟΡΥΚΤΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΣΙΔΕΡΟ, ΧΑΛΚΟ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ, ΦΥΤΟ, ΖΩΟ, ΨΑΡΙ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ

ΣΕΛ. 22-23-24


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.e5-esy.gr/blog/pou-plironei-olos-o-planitis/