ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ''ΔΙΚΑΙΟΥ'' ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ''ΝΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ'' ΓΙΑ  ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ''ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' Ή ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ''ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ''. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ Ή ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 167 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ.


ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 167 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ 167. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 130.
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΞΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΙΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ. 
ΟΜΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ;

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ
ΑΡΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ''. ΑΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑΣ. 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ''ΝΟΜΟΥΣ'' ΠΟΣΟ ''ΝΟΜΙΜΕΣ'' ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ''ΒΟΥΛΗΣΗ'' ΦΕΡΟΥΝ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 130 ΞΑΝΑ. ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑΣ  ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ (ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ. ΑΡΑ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΥΡΕΣ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ;

ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΡΙΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΜΩΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Η ΕΛΛΗΝΩΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ

erifylh.blogspot.com