ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΜΑΤΟ ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ».
ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ.
«ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ,Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ»
… ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ
Η ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ
ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ «ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ = ΧΡΟΝΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΛΦΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΑΛΦΑ.
ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΟΠΩΣ:
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΒΑΣΗΣ, ΙΣΟΠΛΕΥΡΗ, ΙΣΟΜΕΤΡΗ, ΙΣΟΓΩΝΙΑΚΗ, ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΜΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 4
ΤΕΤΡΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΣΕ 1 ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΛΟΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ, ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ,
ΟΠΩΣ:
Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ, ΙΣΟΣΚΕΛΗ, ΙΣΟΜΕΤΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ, ΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 3 ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΩΤΗΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΑΣ:
Η ΚΑΘΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Δ ΒΑΣΗ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι.

«ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ι»

ΑΡΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ * 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ = 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ:

ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.

ΟΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ «ΜΟΝΑΔΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ.

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΕΝΑΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ  ΤΟΥΣ! ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, «ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ», ΘΕΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΑΝΔΡΕΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ...          ΠΗΓΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

«ΜΕΛΕΤΗΣΕ 
ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   Ε5 
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ », Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε5” ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://wp.me/paj2cu-10K

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184


ΠΗΓΗ

aristarxos26.blogspot.com