ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ;
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. 

(ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ALZEIMER, ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ CROHN, ΚΑΡΚΙΝΟΙ Κ.ΛΠ.) ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ALZHEIMER. 

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ"; Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ; ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΦΕΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕΣΩ: ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ Ο ΧΑΛΚΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. 

ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ Η ΑΡΓΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΓΥΡΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ. 

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ?


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΒΟΤΣΗ 64, ΠΑΤΡΑ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ