ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ
ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 4
ΤΕΣΣΕΡΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ:
4 * 6 ΕΞΙ = 24 ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ
4 * 9 ΕΝΝΕΑ = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ:
4 * 6 = 24 = 2 + 4 = 6 ΕΞΙ
4 * 9 = 36 = 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «9 ΕΝΝΕΑ» ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «6 ΕΞΙ» ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 6 + 9 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «1» Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΗΣ «5» ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ.
ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ 6 ΕΞΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ 6 ΕΞΙ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ. ΑΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
Το ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΟ.ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΕΝΑΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΕΝΑΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ!
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ..
ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, Ο 8ΟΧΤΑΓΩΝΙΚΟΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΩΜΕΓΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΜΟ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΕΝΑΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ

ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ


«ΜΕΛΕΤΗΣΕ 
ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,
 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ
 ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ
 ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   Ε5 
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ », Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε5” ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://wp.me/paj2cu-10K

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184ΠΗΓΗ

https://aristarxos26.blogspot.com/2022/08/blog-post_48.html?fbclid=IwAR2X8JyhS0L-vceyG1nxh59Bue64Se0mQ9d8cXJd0PnBHW2UcBXW-wgxPQ8