ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΑΝ:

1ο ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, 
2ο ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩ, 
3ο ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ, 
4ο ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, 
5ο ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Η ΔΙΚΑΙΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ, 
6ο ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. 
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟ ΔΟΛΙΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
18-08-2019


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 
ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

"ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ"ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ: 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ.: 2168009810 ΚΙΝ.: 6909969698 https://www.kosmotheasi.com