ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΠ (ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ)

 

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ (ΑΕΠ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ (ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΩΛΗΘΟΥΝ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??? ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΕΠ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ (ΤΖΙΡΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ…  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΙ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΦΠΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΕΕ (ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ), ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΟΥΤΕ Η ΖΑΧΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΔΑΣΜΟΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Π.Χ.: ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚIΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΠ.
ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ??? ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 187,5 ΔΙΣ ΑΕΠ (ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ) ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ Π.Χ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ ΜΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 3,7 % ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ…

ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΙΣ 160 ΔΙΣ ΕΥΡΩ… ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ (ΦΟΡΟΙ - ΔΑΣΜΟΙ - ΑΕΕ - ΦΠΑ - ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΖΑΧΑΡΕΣ - ΔΑΝΕΙΑ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.)

ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 0,035%, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ 0,033%, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 0,001 %, ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 1,107 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ….ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 6,2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΕ 6,2 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘEΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ….

ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ…..


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣΠΗΓΗ: E.SY-NEWS.GR 
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ