ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ένα μήνα μετά το πέρας των εκλογών και η χώρα καίγεται απ' άκρη σ’ άκρη. Ένα μήνα μετά την έκφραση βούλησης των πολιτών ως προς την διοίκηση που επιθυμούν, η χώρα δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα που δεν δύναται άνευ προετοιμασίας του κρατικού μηχανισμού και ελλείψεως τεχνικών μέσων να τα αντιμετωπίσει.

Τα αίτια της καταστροφής αποτελούν αντικείμενο έρευνας που δεν θα πρέπει να εξετάζει την κάθε πυρκαγιά μόνο ως μεμονωμένο περιστατικό. Πρέπει κάθε γεγονός να ερευνηθεί υπό το πρίσμα ενός οργανωμένου σχεδίου. Το μέγεθος της ίδιας της καταστροφής το επιβάλει αυτό. 

Η υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών κατά το προηγούμενο διάστημα έχει φέρει την χώρα σε μια κατάσταση πλήρους ανασφάλειας και αποσάθρωσης για τους πολίτες και την περιουσία τους. Ως αποτέλεσμα αυτής, εμφανίζονται για άλλη μια φορά, προτάσεις παραδοχής της αδυναμίας διοίκησης της πολιτείας.

Η ιδιωτικοποίηση της πυρόσβεσης είναι πλέον στο προσκήνιο ως επιβεβλημένη ανάγκη στο τραπέζι του διαλόγου. Όπως παλαιότερα τέθηκε η υγεία, το σύστημα παραγωγής δημοσίων έργων και άλλα. Με αποτελέσματα μη επιθυμητά για όλους μας.

Μόνο μέσω της ένωσης, της συμμετοχής του στην Ελλήνων Συνέλευσις και με την ανάληψη της διοίκησης του, μπορεί ο πολίτης να αντιμετωπίσει την πλήρη υποβάθμιση του κρατικού του μηχανισμού. Είτε αυτό λέγεται πυροσβεστική είτε λέγεται μυστικές υπηρεσίες είτε λέγεται αστυνομία και στρατός.

Σε αντίθετη περίπτωση κάποιοι ιδιώτες θα καλύπτουν τις ανάγκες αυτές. Μετέπειτα ίσως αυτοί συντηρούν τις ανάγκες επιδιώκοντας να έχουν αντικείμενο εργασίας και θετικό πρόσημο τους ισολογισμούς των εταιριών τους ακόμη και με δόλο. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τον πολίτη και την πολιτεία.







ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...