ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Δημοσιογράφοι» ως «κοινοί αυλικοί» της «δυναστείας» του Κυριάκου Μητσοτάκη«Δημοσιογράφοι» ως «κοινοί αυλικοί» της «δυναστείας» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο κατήφορος των «μεγάλων» πλην όμως εντελώς συστημικών και πλήρως απαξιωμένων ΜΜΕ και των στελεχών τους στην Ελλάδα δεν έχει όρια και φραγμούς.  Να το πιο πρόσφατο δείγμα:

Κανένα από αυτά δεν «έβγαλε άχνα» για το ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει χρέη που θ’ αγγίζουν σε λίγο το μισό δις!!  Δηλαδή σιωπούν ακόμη και για το ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μακράν το πιο χρεωμένο κόμμα, υπό όρους πλήρους αδιαφάνειας, στην Ευρώπη, ίσως μάλιστα και στον Κόσμο!!  Πού να τολμήσουν να θίξουν έστω μια τρίχα στην κεφαλή του «ηγεμόνα»!! Πολύ περισσότερο όταν πολλά από αυτά «χρωστάνε και της Μιχαλούς» και επιβιώνουν χάρη στη «μεγαθυμία» – με το αζημίωτο βεβαίως του διαρκούς άθλιου γλειψίματος – της Α.Μ. του Κυριάκου!

Αντιθέτως από χθες, όταν ο «ηγεμόνας» έσπευσε κατά τη συνήθειά του – ξεχνώντας προκλητικά το δράμα που ζει η Ελλάδα και θεωρώντας την τσιφλίκι τους – να κατακλύσει το Διαδίκτυο με τις ευχές του λόγω γενεθλίων, «ανταποκρίθηκαν» δουλικά, ασμένως και αμέσως.  Να λοιπόν που οι λεγόμενοι «σοβαροί δημοσιογράφοι» – τρομάρα τους – απέδειξαν, για πολλοστή φορά, ότι έχουν περιπέσει στο κατάντημα των «αυλικών του ηγεμόνα».  Όχι λοιπόν «εις ανώτερα» αλλά «εις τρισχειρότερα»!!

Λέτε να καταλάβουν κάποτε τον ξεπεσμό τους;  Ούτε κατά διάνοια.  Άλλωστε το αστείρευτο «λίπος» της άνευ όρων, οικονομικής και όχι μόνο, κρατικής στήριξής τους επί Κυριάκου Μητσοτάκη τους έχει κάνει, από πλευράς δημοσιογραφικού φιλότιμου, κυριολεκτικώς «παχύδερμα»……

Πηγή 

πηγη

 ΠΗΓΗ

https://epistimonikos.wordpress.com/ 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

https://drive.google.com/file/d/111N4...