ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«ΤΟΣΑ ΑΝΩ ΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ»


ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΟΧΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΠΑΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΝΑΡΚΙΣΣΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ? ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΙΕΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ. 

ΟΜΩΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΕΔΙΟ, ΧΩΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΙΔΙΑ, ΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

«ΤΟΣΑ ΑΝΩ ΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ».

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΧΗΜΑΤΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ, ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΤΣΙ, ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ

ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Ή ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΘΕΟΥΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ

https://www.aitherikigrafi.gr/olotita-triada-monada-i-seirios-abc

ΣΕΛ.16-17


ΠΗΓΗ

e5-esy.gr