ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δ Ν Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΦΕΚ Α' 315 766/1945 bretton woods.!!

Δ Ν Τ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΦΕΚ Α' 315 766/1945 bretton woods.!!
•ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην ολομέλεια της βουλής στις 21 Οκτωβρίου 2021 που έλαβε χώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο με θέμα το σχέδιο νόμου του υπουργείου οικονομικών «κύρωση της υπ' αριθμ.: 11428-(97/6) της 27ης Ιανουαρίου 1997 του εκτελεστικού συμβουλίου του Διεθνούς Νομικού Συμβουλίου Ταμείου σχετικά με τις νέες διευθετήσεις δανεισμού, ο βουλευτής κ. Ο Βασίλειος Κόκκαλης στην τοποθέτηση του ανέφερε πως το κύριο συστατικό του δανεισμού αυτού είναι ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει την κυριότητα των χρημάτων και αναγκάζεται να δανειστεί από την τράπεζα της Ελλάδος με τη σύμφωνη γνώμη της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας.
Να του υπενθυμίσουμε αν και ήδη γνωρίζει όπως και όλο το σώμα της βουλής ότι η Ελλάδα είναι από τα 44 ιδρυτικά μέλη του διεθνούς νομισματικού ταμείου με μετοχικό κεφάλαιο ίδρυσης 40 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο προκύπτει με τον νόμο 766/1945 ΦΕΚ α' 315 κύρωση της συνθήκης bretton woods. Στην αναφορά του κ. Κόκκαλη για τη σύμφωνη γνώμη της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας να προσθέσουμε πως ο κ. Ο Άρτεμης Σώρρας είναι κάτοχος 40 έγκυρων μετοχών της τράπεζας της ανατολής των εγγυήσεων της κεντρικής γαλλικής τράπεζας όπου στη συνεχεία μετονομάστηκε στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα.

Επί του προκειμένου αρκούμαστε μόνο να αναφέρουμε για να γνωρίσουν οι έλληνες πολίτες την πραγματική αλήθεια των γεγονότων Όπως αυτές οι 40 μετοχές έχουν περάσει από κοινοβουλευτικό έλεγχο και έχει βεβαιωθεί η αξία τους η εγκυρότητά τους και η ισχύς τους από την ελληνική βουλή το 2011. μετοχές δόθηκαν για την εξαγορά του δημόσιου χρέους καθώς και την ελευθερία των ελλήνων οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει χρήση από το ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια των λεγομένων του ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει την κυριότητα των χρημάτων και αναγκάζεται να δανειστεί από την τράπεζα της Ελλάδος.

Διευκρινίζουμε ότι η τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική ασκώντας νομισματική πολιτική που έχει στη ζωή και στον βίο των ελλήνων πολιτών φτωχοποιώντας τους και εξαθλιώνοντας τους καθημερινά έχοντας φτάσει σήμερα μια στις τρεις έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Είναι γνωστό σε όλη την ελληνική επικράτεια πως από το 2010 το διεθνές νομισματικό ταμείο μας έχει κουνήσει πάμπολλες φορές το δάχτυλο ζητώντας τα χρήματα που μας έχει δώσει την ώρα που το δημόσιο κατά κεφαλήν χρέος της χώρας μας έχει εκτοξευτεί. Με την ψήφιση του ανωτέρω νόμου στις 26 Οκτωβρίου 2021 γεννάται το εύλογο ερώτημα ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.;;;

Ας μάθουν λοιπόν όλοι πόσο προδοτικές στάσεις έχουν κρατήσει οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια που στην ουσία τα παραπάνω είναι μόνο ένα απόσπασμα από την πλήρη αλήθεια που έχουμε κρύψει και έχοντας πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στους έλληνες πολίτες. Η εποχή της εξαθλίωσης και της συνεχούς κατάπτωσης του ανθρώπου θα τελειώσει ολοσχερώς νομοθετώντας και δομώντας έτσι την πολιτεία όπου το κέντρο που είναι ο άνθρωπος και όχι ο κέρδος. ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π. ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΠΗΓΗ