ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΌΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΠΙΑ.

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΕΛΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΠΤΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΝΟΤΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΑΟΖ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΗΣ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ,  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! 

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΤΕ ΟΡΘΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ