ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΟΧΙ;


ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΟΧΙ; ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ

ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΨΕΜΑ. ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ "ΠΑΡΑ", ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Κ.Τ.Λ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Κ.Α. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΨΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΙΣΩΣ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΕΣΟΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ. 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.ΑΡΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Ή ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ;

ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΕΝΑΣ ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΠΛΑΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΖΩΗ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΦΘΟΝΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: 

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΟΧΙ; 

Ο Χ Ι

ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ. 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΛΕΟΝ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ

 https://erifylh.blogspot.com/2022/08/blog-post_8.html?fbclid=IwAR2bPlIDGy7BHgN2rl0FVU4-S_N6M10MrJzbNEaIelC6NQYIugBzj9iCtnk