ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ - ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ ΜΕ ''ΦΙΛΟΤΙΜΟ''.

 


ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΛΟΥΤΟ.

 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΡΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΔΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ. 

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΡΑΤΗ-ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ). ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΞΟΒΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΜΕ ''ΦΙΛΟΤΙΜΟ''. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΡΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ''ΜΑΜΩΝΑ'' ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥΣ.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ. ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΟΛΟΙ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ;

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΖΑΡΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ 
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΕΛΛΗΝΑ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ