ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

 
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΘΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΤΡΟΠΟΥΣ-ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Η ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΕΝΑ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.

ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΤΟ ΔΑΚΟ.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ  ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.

 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ