ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: Η 2Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ( ΜΕΡΟΣ 2ο)


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ , ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ …. 

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ 2Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΛΟΓΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;

 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ- ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗ 2Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. 

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939

ELEFSIS TV
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: Η 2Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ