ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ - ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΓΗΙΝΟ ΕΤΟΣ, ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ…

… ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, «Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ, ΑΡΤΕΜΗ», ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΣΜΟΜΗΤΡΑ, 3 ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ. 
«ΣΕΙΡΙΟΣ Α – ΣΕΙΡΙΟΣ Β – ΣΕΙΡΙΟΣ Γ»
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ.
ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ…
… ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ, ΜΕ ΙΣΟΜΕΤΡΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 3 ΤΡΙΑΔΑ ΕΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΟΠΩΣ:

ΟΠΟΥ ΟΙ 2 ΔΥΟ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΕΣΤΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, «ΣΕΙΡΙΟΣ – ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ «ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ», ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ.
ΟΠΟΥ ΟΙ 2 ΔΥΟ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ «ΣΕΙΡΙΟΣ – ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΖΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥΣ. 
ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ «ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ».
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΟΛΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΜΕ:

7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ «ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ», ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ».
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΖΕΥΞΗ ΣΕΙΡΙΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ:

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ.
ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΑΥΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΖΕΥΞΗ ΜΕ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΟΥΣ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΕΙΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ «ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ».
ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 ΕΞΙ:

13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ 6 ΕΞΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 13 * 6 = 78 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΟΧΤΩ. ΟΠΟΥ 7 + 8 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΟΠΟΥ ΤΟ 78, ΩΣ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ, ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ Θ ΘΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 78 = 7 + 8 = 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ, ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 6 ΕΞΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥΣ:

13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ 13 * 9 = 117 ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΦΤΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 117 = 1 + 1 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
ΟΠΟΥ ΤΟ 117, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ: 1 ΕΝΑ = ΣΕΙΡΙΟΣ, 1 ΕΝΑ = ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΟΙ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Ο 1 ΕΝΑΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΖΕΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ 117 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ:13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ = 1 ΕΝΑ 9 ΕΝΝΕΑ.ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΛΑ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1 ΕΝΑ.

ΚΑΙ ΣΕ 1 ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 195 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 9 + 5 = 15 ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ 6 ΕΞΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ. ΟΠΟΥ 6 + 3 ΜΗ ΟΡΑΤΑ = 9 ΕΝΝΕΑ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ Θ ΘΗΤΑ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΩΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΩΣΗΣ.

ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΟΠΩΣ:


1. ΘΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.
2. ΘΕΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.
3. ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
4. ΘΕΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ.
5. ΘΕΟΣ.
6. ΘΕΩΣΗ.
7. ΘΕΩΤΗΤΑ.
8. ΘΑΛΑΣΣΑ,  ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
9. ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
10. ΘΑΡΡΟΣ, «Θ» ΘΕΙΑ ΔΙΠΛΗ ΡΟΗ «Ρ» ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΑΛΦΑ «Α», ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ «Ο» ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ «Σ» ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.
11. ΘΕΙΚΑ, ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ, ΘΕΙΑ ΟΠΛΑ, ΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΘΕΙΚΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ.
12. ΘΕΛΗΣΗ, Η ΘΕΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.
13. ΘΥΜΗΣΗ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
14. ΘΕΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
15. ΘΗΚΗ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ – ΜΝΗΜΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ – ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ – ΧΡΟΝΙΚΩΝ – ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑ-ΘΗΚΗ, Η ΘΕΙΑ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΟΥ.
16. ΘΥΛΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΥΛΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ, Η ΚΟΡΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΘΥΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΑ.
ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΘΕΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ