ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ; ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ.(ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ.)

ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ (ΑΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ Κ.Τ.Λ.) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΕΘΙΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Ή ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΞΙΣΟΥ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΡΕΚΟΡ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ. ΕΝΕΚΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΧΕΡΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ Ή ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.


Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΓΑΘΑ ΣΤΟΥΣ ΑΤΥΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ή ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. 

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΛΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΡΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. ΑΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ) ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ. (ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.)

ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ. ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΖΩΑ.  Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ) ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ. ΕΛΛΗΝΑ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ

toploiotonfaiakon