ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ: «Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ «ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022».

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 245.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ 4/5/2018 ΜΕ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2.152.440 ΕΥΡΩ – ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ 4/5/1948 (!).

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ- ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΤΕ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΟΦΙΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 70 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 122 ΑΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 36 ΑΚΙΝΗΤΑ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ?
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ.

ΌΠΩΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΕ 1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΕ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΨΕΥΔΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΗΛΩΤΕΣ OFFSHORE ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΟΙ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ..

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ «ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ» ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.