ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ (ΜΕΡΟΣ 4ο)


ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ. 

ΌΜΩΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. 

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΙ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ; ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ; 

Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042

ELEFSIS TV1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

2ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

3ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

5ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

6ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

7ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ