ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ (ΜΕΡΟΣ 7ο)- ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ


ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΡΓΟ, ΑΘΟΡΥΒΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

ΈΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ» , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ. 

ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ,ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ , ΑΥΤΟΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ– ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΟΠΑΔΟΣ ! 

Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042


ELEFSIS TV
1ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

2ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

3ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

4ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

5ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

6ο ΜΕΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ