ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ

 
 ΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ

ΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ, ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ! 

ΣΚΕΨΟΥ

ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ  ΘΕΣΗ, 

ΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ 666 ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, 

ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ 666 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ 666 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ

ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, 

ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΗΝ 666:

1. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 1 ΕΝΑ

2. ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟΣ

3. ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΟΥ:

1) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 1  ΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΤΟΣ,  Ι ΜΟΝΑΔΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

2) Ο ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΙΚΩΝ  ΧΡΟΝΟΟΡΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.


ΒΕΒΑΙΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΕΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟΥ.


3) Ο ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥΑΠΕΙΡΟΥ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ, ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΟΣΜΟ. 

Ο ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΙΩΤΑ  ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!

ΑΡΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΔΟΜΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ 

ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ 666, 

Η 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑΠΗΓΗ«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com
ithistougenous