ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΧΑΟΤΙΚΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ Η ΑΑΔΕ ΗΤΑΝ 3.450.000, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 200.00 ΗΤΟΙ 3.650.000. ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. 

ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΙ ΤΖΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Η ΑΑΔΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. 

ΤΟ EISPRAXIS ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 3.500.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, TO EISPRAXIS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΥ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ