ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΓΕΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ. 

ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

«ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ».

 https://www.aitherikigrafi.gr/mitera-rea

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΩΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 600 ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ  ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΟΛΙΚΕΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ.
 
ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
 
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 13 ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΑΡΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΕΡΑΙΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 93 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ 93 = 9 + 3 = 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ: 12 ΔΩΔΕΚΑ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: 8, ΟΠΟΥ:

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΙΟΥΣ. 
 
«ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΕΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΣΑΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΝΝΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΕΡΑΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΙΟΥ». «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΦΟΣ Ή ΜΗ ΣΟΦΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ Ή ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣ «ΓΕΡΑΙΟΣ». Ο ΓΕΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ». 
ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ, 
 
«ΗΡΩΑΣ  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ», 
 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ  ΨΕΥΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΣΕ ΑΒΟΥΛΟ ΑΣΤΑΘΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
===