ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ‘’ΦΕΣΙΑ’’ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΤΑ ‘’ΦΕΣΙΑ’’ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020, ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ, ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 342.950.583,94 ΕΥΡΩ. 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΧΡΕΩΝ. ΤΑ ‘’ΦΕΣΙΑ’’ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : tsimpogiannipanagiota@gmail.com – 697 184 2392

ΠΗΓΗ