ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΕΣ “ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΠΩΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ, ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΛΠ.” ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ . 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ… ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04.09.2015


ΣΤΗΝ ”ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” – ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ radioalfeios@gmail.com
===

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.com
===

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

===

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter

===