ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»- ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»- ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»- ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ – PHOTO BY ANTONHS XARALAMPOYS

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»- ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ


Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ.

 

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΟΠΛΑ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ «ΞΕΡΟΛΕΣ» ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ «ΖΕΝΙΘ» ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΡΑ ΕΝΩ Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ» ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΕΝΑΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΗΜΕΙΟ «ΖΕΝΙΘ».

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΕΝΑΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ»

ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΓΝΩΣΗ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΑΒΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ»

ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΟΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

«ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΕΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ».

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

28-09-2021

ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/wp/2021/10/05/gia-ola-ftaiei-o-sorras-ena-arthro-poy-prepei-na-diavastei-apo/