ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΣΙΟΥ» ( ΜΕΡΟΣ 2ο)


ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΣΙΟΥ» ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ, ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ.

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ-ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΘΕΣΜΙΚΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ,
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ