ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  


Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ. Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΣ; ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΕΛΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ.

Άρθρο 28

1. Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. 

(ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΝΟΜΟΥΣ. Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) 

H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα.

(ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ'' ΟΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ. Η ΟΡΘΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ''ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ'' ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ''.)

Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

3. H Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, (ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ;) δεν θίγει τα δικαιώματα (Η ΛΕΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.) του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος  (ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ.) και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

**Ερμηνευτική δήλωση:

Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΡΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ, ΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΣ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΗΚΟΟ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΛΑΟΙ'' ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ. Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ Ή ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ (ΥΠΗΚΟΟΥ); ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ), ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ; ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ; ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΦΑΓΕΣ. 

ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Α.Ε., ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙΤΛΟΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΜΙΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ. Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΟ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. 

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΗ Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 ΠΗΓΗ  https://e-sykissamou.blogspot.com/