ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Βρετανοί πολίτες διαλύουν τις κάμερες παρακολούθησης του Λονδίνου—-LE LIBRE PENSEUR (βίντεο)

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Βρετανοί πολίτες διαλύουν τις κάμερες παρακολούθησης του Λονδίνου—-LE LIBRE PENSEUR…

Η τυραννία λειτουργεί μόνο όταν την αποδεχτεί ο πληθυσμός, διαφορετικά μπορεί να σταματήσει αμέσως, όλα εξαρτώνται από τη βούληση του λαού. Πάντοτε αναζητούν από εμάς την σιωπηρή αποδοχή μας σε οτιδήποτε προσπαθούν να μας επιβάλουν.. Είναι κόκκινη γραμμή για αυτούς..

Όμως κυρίως οι δυτικοί λαοί και κάτω από την τεράστια πίεση που έχουν δεχτεί τα τελευταία χρόνια, αρχίζουν και ξυπνούν και καταλαβαίνουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν οι κυβερνήσεις τους, κάτω από την επιρροή των παγκοσμιοποιητών της ελίτ.. Και αντιδρούν!!!!! Μια τέτοια αντίδραση βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο από την Αγγλία.. Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ…

Οι Βρετανοί πολίτες είναι εξοργισμένοι. Ο Sadiq Khan, ο Πακιστανός δήμαρχος του Λονδίνου, εγκαθιστά κάμερες αναγνώρισης #ULEZ (ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών) σε όλο το Λονδίνο. Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα ηλεκτρικά οχήματα θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 12 λιρών (περίπου 15 ευρώ) κάθε φορά που θα περνούν από αυτές. Οι πολίτες αντιδρούν πυροβολώντας τις αμέσως μόλις εγκατασταθούν, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο. Η τυραννία λειτουργεί μόνο όταν ο πληθυσμός την αποδέχεται, διαφορετικά μπορεί να σταματήσει αμέσως, όλα εξαρτώνται από τη θέληση του λαού.

Δείτε την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΑΓΓΛΙΑ όσον αφορά τις συγκεκριμένες κάμερες, στο βίντεο που ακολουθεί

00:00
00:51

lΠΗΓΗ

umi-news.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

https://drive.google.com/file/d/111N4...