ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εγκληματικά αδρανής και αδιάφορος εμφανίζεται ο κρατικός μηχανισμός απέναντι στα φαινόμενα της παράνομης και ανεξέλεγκτης εισροής εκατοντάδων λαθραίων μεταναστών, που εισβάλλουν καθημερινά απρόσκλητοι από τα σύνορα του Έβρου. Η Περιφέρεια εμφανίζεται ανίκανη να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει το φαινόμενο της ακραίας παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς στο οδικό δίκτυο, επικαλούμενη λόγους νομιμότητας, ενώ την ίδια στιγμή παράνομοι διακινητές σκορπούν τον θάνατο και τον τρόμο, οδηγώντας παρανόμως, συχνά κλεμμένα οχήματα, με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού.

Αποδεικνύεται ότι οι Αρχές δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν εξ’ αιτίας αυτού του φαινομένου, αλλά ούτε και γι’ αυτές που κινδυνεύουν να χαθούν λόγω της συνεχιζόμενης ανομίας. Από την άλλη η Ελληνική Αστυνομία, αντί να καταστείλει τους λαθροδιακινητές, με την στάση της ενισχύει την δολοφονική τους δράση.

Αγανάκτηση προκαλεί η δημόσια καταγγελία της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων», ότι τους έχει δοθεί εντολή να αφήνουν να περνούν τα κυκλώματα χωρίς να τους καταδιώκουν. Όλα τα παραπάνω φανερώνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος και της Ευρώπης, σε βάρος της ευημερίας και της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Η προεκλογική υπόσχεσή του προς τους πολίτες του Έβρου, περί ασφαλών συνόρων, ήταν ένα ακόμη απατηλό τέχνασμα υφαρπαγής ψήφων. Όσο για τον πολυδιαφημισμένο συνοριακό φράχτη που κατασκευάστηκε μέχρι στιγμής, είναι πέρα για πέρα προσπελάσιμος και τα μέτρα φρούρησης των συνόρων εντελώς ανεπαρκή. Την ώρα που η πατρίδα μας βάλλεται από αυτήν την πρωτοφανή συντονισμένη εξωτερική απειλή, οι κομματικοί εκπρόσωποι των Περιφερειακών και Δημοτικών συνδυασμών ενδιαφέρονται μόνο πώς να πείσουν τους Έλληνες να τους ψηφίσουν, ενώ δεν έχουν ούτε σχέδιο ούτε σκοπό για να λύσουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Κόντρα σε όλο αυτόν τον παραλογισμό η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» καλεί τους πολίτες σε συστράτευση για την δημιουργία της Ελλήνων Πολιτείας, διότι η ενεργοποίηση των πολιτών αποτελεί την μόνη οδό για την ασφάλεια και την πραγματική δημοκρατία.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 – 6932729297

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ