ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ 2023ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΩΝ 360 ΜΕΡΟΝΥΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΟΜΟΝΟΕΣ ΣΥΝΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΦΑΓΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΜΑΣ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΛΑΝΙΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕΩΝ ΣΟΥ.
Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023. ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 06:28 ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ (06:28 ΠΜ ΑΘΗΝΑΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΣΥΝ(+) Ή ΠΛΗΝ(-) ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ.

1) ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΙΝΑ 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Τηλ. 6951861700

2) ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ (ΚΑΛΟ-ΧΩΡΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  Τηλ. 6949399591

ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΙΩΝΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τηλ. 6974656629

3) ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  Τηλ. 6944611904
ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ:

1. ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ

2. ΑΠΟΛΛΩΝΑ

3. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

4. ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

5. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303

ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906

Email: esy.perifereiakritis@gmail.com