ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Επιβεβαιώνει υποχωρήσεις στην Τουρκία ο Σκέρτσος

Ο Άκης Σκέρτσος επιβεβαιώνει τα προδοτικά σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Αιγαίο!

Μιλώντας σε εκπομπή του ANT1, ο υπουργός Επικρατείας, επιβεβαίωσε τα περί «υποχωρήσεων» στα ελληνοτουρκικά, χωρίς να μάλιστα να δίνει απαντήσεις για τα θέματα με τα οποία θα προσέλθει στο δικαστήριο της Χάγης η χώρα μας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα είναι τα θέματα που βάζουμε στο τραπέζι. Και μόνο η προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης από την Τουρκία είναι υποχώρηση. Καμία υποχώρηση που δεν πρέπει να γίνει δεν θα γίνει. Θέλουμε επίλυση αλλά μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά και χωρίς επίλυση».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το με τι θέματα θα προσέλθει στο δικαστήριο η χώρα μας, ο ίδιος απάντησε ότι… «θα το δούμε, είναι θέμα συζήτησης».

«Βλέπουμε μια στροφή και μία επιστροφή της τουρκικής κυβέρνησης και του τούρκου προέδρου προς τη Δύση. Αυτό είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, γιατί οδηγεί σε μία εξομάλυνση» ισχυρίστηκε ο Σκέρτσος και πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη χωρίς επίλυση ενδεχομένως ή και στην επίλυση. Ας μην προτρέχουμε. Έχει πολλά βήματα το δικαστήριο».

Πηγή

 ΠΗΓΗ

https://epistimonikos.wordpress.com/ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

https://drive.google.com/file/d/111N4...