ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΑΤΗ........


 Υπάρχει και η πλευρά που πρέπει να ακουστεί και δεν έχει χώρο ούτε χρόνο στα κανάλια...

Για το αφήγημα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης μίλησε ο Αυστραλός γεωλόγος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Ian Rutherford Plimer.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του που φυσικά δεν «καλύφθηκε» από κανένα μεγάλο και «έγκριτο» μέσο ενημέρωσης, ο Αυστραλός επιστήμονας επιχείρησε να παραθέσει επί τάπητος ορισμένα πολύ λογικά επιχειρήματα.

«Κανείς δεν έχει καταδείξει πως οι ανθρώπινες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα προκαλούν παγκόσμια υπερθέρμανση. Ακόμα κι αν μπορούσε αυτό να καταδειχθεί, έπειτα θα έπρεπε να καταδείξετε ότι το 97% των εκπομπών, που είναι φυσικές, δεν προκαλούν παγκόσμια υπερθέρμανση. Τέλος παιχνιδιού! Αντιμετωπίζουμε μία απάτη! Πρόκειται για μία επιστημονική απάτη από την 1η μέρα».

Για αυτή λοιπόν την καλοστημένη απάτη πληρώνουμε σήμερα (από τον πιο φτωχό πολίτη έως τον πλουσιότερο βιομήχανο) παράλογους πράσινους φόρους ξανά και ξανά:

freepik photo 

Περιγραφή

3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απέκτησε το 2017 πιστοποίηση σχολής εκπαίδευσης ΣμηΕΑ από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (EL-UAS-TC1). Είναι ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική ελληνική εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε εφαρμογές τροποποίησης καιρού (αύξηση βροχοπτώσεων, καταστολή χαλαζιού κτλ), ενώ παράλληλα ασχολείται με αγρομετεωρολογικές, μετεωρολογικές εφαρμογές και συντήρηση αεροσκαφών-ραντάρ-μετεωρολογικών σταθμών.

Κύριος σκοπός της σχολής είναι η μετάδοση γνώσεων και εμπειριών που αποκτήθηκαν τα τελευταία 42 χρόνια στο χώρο της Αεροναυτιλίας, ώστε οι εκπαιδευόμενοι πιλότοι να μπορούν να εκτελέσουν πτήσεις με ασφάλεια,νομιμότητα και επαγγελματισμό. Η 3Δ Drone Academy παρέχει στους ενδιαφερόμενους όλα τα εφόδια για την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, στον διαρκώς εξελισσόμενο τομέα των ΣμηΕΑ.

Στη σχολή μας θα γνωρίσετε το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει, αλλά και τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος αναγνωρισμένος χειριστής μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην Ελλάδα. Στην 3Δ Drone Academy μπορείτε να εκπαιδευθείτε σε διαφορετικές χρήσεις και τύπους ΣμηΕΑ, κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς. Ακολουθεί θεωρητική και πρακτική εξέταση από την Υ.Π.Α. και στη συνέχεια λαμβάνετε πτυχίο χειριστή ΣμηΕΑ ανάλογης κατηγορία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μετεωρολογικά Ραντάρ
Το τεχνικό τμήμα της 3Δ Α.Ε., έχοντας εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στη συντήρηση των μετεωρολογικών σταθμών και των ραντάρ, παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο την ομαλή λειτουργία των ραντάρ και των μετεωρολογικών σταθμών και είναι σε θέση να παρέχει συντήρηση και βλάβες με χρόνο απόκρισης κάτω των 24 ωρών.

Προγνωστικά Μοντέλα
Η 3Δ Α.Ε. παράγει πενθήμερες (5) προγνώσεις καιρού για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα (με υψηλή χωρική και χρονική ανάλυση) και στην Ευρώπη, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει την πρόγνωση στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη. Τα παρατηρητικά δεδομένα από διάφορες πηγές όπως οι μετεωρολογικοί σταθμοί και τα ραντάρ καιρού επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση των τεχνικών μας και τη διαφοροποίηση των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας.

Agro Alert
H 3Δ διαθέτει ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την έκδοση ALERTγια τον πιθανό χρόνο εμφάνισης δυσμενών καιρικών φαινομένων και φυτοπαράσΙτων και τη λήψη ενδεδειγμένων μέτρων αντιμετώπισής τους, αλλά και την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των καλλιεργειών με επιστημονικό τρόπο.

Τροποποίηση Καιρού
Η 3Δ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες παγκοσμίως όσον αφορά την προστασία από δυσμενή καιρικά φαινόμενα. Είναι μέλος της Weather Modification Association, ενώ αναλαμβάνει και υλοποιεί προγράμματα Τροποποίησης Καιρού από το 1981

Μετεωρολογικοί Σταθμοί
Η 3Δ Α.Ε. κατέχει και λειτουργεί ένα ιδιόκτητο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών, οι οποίοι είναι εγκαταστημένοι στη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι να επεκτείνει το υπάρχων δίκτυο ώστε να καλύψει περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

UAS
Η 3Δ ΑΕ είναι διαπιστευμένη από την ΥΠΑ να λειτουργεί εκπαιδευτικό κέντρο πιλότων ΣμηΕΑ, βασισμένη στην εθνική νομοθεσία.

ΕΥΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Γεγονός είναι ότι από το 1981 το κλιμα της χώρας μας σταδιακά, επιδεινώνεται συνεχώς φτάνοντας στο σήμερα να έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως κυκλώνες που ποτέ  δεν είχαμε στην λεκάνη της Μεσογείου.

Το γεγονός ότι μια ιδιωτική εταιρεία έχει τετοια δικαιοδοσία να χειρίζεται θέματα  Ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών όπως είναι το κλίμα δηλαδή το περιβάλλον όπου άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα και το αυτό  και να προβαίνει σε  αεροψεκασμούς για την τροποποίηση του καιρού , είναι τουλάχιστον ύποπτο αλλά και παράνομο. Μόνον κρατική Υπηρεσία θα έπερεπε να χειρίζεται τέτοιου είδους θέματα, και βεβαίως χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι της Φύσης και με την προυπόθεση ότι το Κράτος πράττει με εθνική συνείδηση, κάτι που δεν υφίσταται στην περίπτωση της Ελλάδος εφόσον διοικείται από την σύσταση ίδρυσης του  νεοελληνικού κράτους, από αλλογενή στοιχεία 

Η λύση για όλα τα δεινά που μας έχουν επιβληθεί και συνεχίζουν να επιβάλλονται, για την εξυγείανση και πλήρη αποκατάσταση και  επανόρθωση του κρατικού μηχανισμού όπου  θα σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις. Να αναγνωριστεί από όλους τους Έλληνες πολιτες η μοναδική αυτή  εκπροσώπηση του ίδιου  του Έθνους ώστε  να σταματησει η καταστροφική αυτή πορεία.

Η συστράτευση όλων των μελών του Έθνους που είναι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι μονόδρομος.

Όσο πιο σύντομα συμβεί τόσο λιγότερες θα είιναι οι ήδη πολλές απώλειες που έχουμε υποστεί σε βαθμό γενοκτονίας που τείνει να γίνει αφανισμός.

Οφείλουμε στις επόμενες γενιές να δώσουμε ζωή για δημιουργ'ια, οφείλουμε να παραδώσουμε πατρίδα στα παιδιά μας, και αυτό είναι το μοναδικό μας χρέος,

Ολα είναι έτοιμα για τους Ελλήνες ώστε να διοικήσουν οι ίδιοι την Ελλάδα

Ενωση Ελλήνων απανταχού στον Πλανήτη 

Είναι Ιερό καθήκον.

Επιμέλεια Σύνταξη Α. Πελαγία Πεκλάρηhttps://www.e-sy.gr/politikos-foreas/

ΠΗΓΗ

https://esybrussel.blogspot.com/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...