ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΝΕΟΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΕΡΟΣ Γ)



ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΝΕΟΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ , ΑΡΙΘ. 3986 ΦΕΚ Α΄152/1.7.2011 
“Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου. 17.” 
Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι ότι ενώ ξεπουλήσανε τα πάντα το χρέος που μας λένε ότι έχει η χώρα μας - που είναι ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ - από το 2011 εως σήμερα έχει αυξηθεί κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ!!! 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η κυρία ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, υπ. Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τον Πολιτικό Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» , ανοίγει τον φάκελο του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ και αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν με το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στην εκπομπή «Πολιτεία Πύλη Πολιτών» με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CtUENMsM__Y

ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : mntasiou13@gmail.com - 6951095775



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...