ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΤο ποικιλοτρόπως ερμηνευόμενο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου επικύρωσε και ταυτόχρονα ενίσχυσε το ψευδοδίλημμα «Αυτοδύναμη κυβέρνηση ή Περιπέτειες», με το οποίο η Νέα Δημοκρατία άσκησε -και θα συνεχίσει να ασκεί στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο- αθέμιτες πιέσεις στο ευάλωτο σώμα των εκλογέων. Η πεντακομματική Βουλή των «δύο ημερών» αποτελεί το ιδεώδες πρότυπο για την νέα εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, καθώς αντικατοπτρίζει το ενιαίο και συμπαγές πρόσωπο της κομματοκρατίας που καταδυναστεύει την χώρα. Αυτήν την Βουλή επιθυμούν όλες οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις, με προεξάρχουσα, φυσικά, την Νέα Δημοκρατία.

Γι’ αυτό και φρόντισαν αφενός να μειώσουν τις πιθανότητες εισόδου άλλων κομμάτων και αφετέρου να διασφαλίσουν ότι, σε περίπτωση διεύρυνσης, τα νεοεισελθέντα κόμματα θα ακολουθήσουν την ίδια γραμμή ΠΛΕΥΣΗΣ προς μια περιφανή και αδιαμφισβήτητη ΝΙΚΗ του κομματοκρατικού καθεστώτος. Επιπρόσθετα, η βαλβίδα εκτόνωσης, που ακούει στο όνομα Ελληνική Λύση, ανέλαβε εργολαβικά την συλλήβδην απαξίωση των εξωκοινοβουλευτικών δυνάμεων και το μάντρωμα του λεγόμενου πατριωτικού χώρου στο δικό της κομματικό μαντρί.

Παρά το εντέχνως τακτοποιημένο σκηνικό, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ συμμετέχει στις νέες εκλογές, όπως άλλωστε οφείλει κάθε φορά να κάνει ως ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας και εκπρόσωπος ολόκληρου του Έθνους. Η συλλογική ολότητα του Φορέα απαρτίζεται από Ενεργούς Πολίτες και όχι από παθητικούς ψηφοφόρους ή πειθήνιους οπαδούς. Ως εκ τούτου, η αποχή δεν υπάρχει καν ως λέξη στο πολιτικό μας λεξιλόγιο.

Ίδιον του Ενεργού Πολίτη είναι η έλλογη και δυναμική συμμετοχή σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου. Ιδιαίτερα υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, η αποχή από τις εκλογές δηλώνει, όχι άρνηση νομιμοποίησης του καθεστώτος, αλλά συνέργεια στην ψευδή μετάλλαξη της καθεστωτικής μειοψηφίας σε πλειοψηφία. Δηλώνει, επίσης, άλογη παράδοση της ίδιας μας της ζωής στα χέρια ανθρώπων που αποδεδειγμένα δεν την σέβονται και δεν την υπολογίζουν.

Καλούμε, λοιπόν, όλους όσοι διαβιούν ή και ψηφίζουν στις Εκλογικές Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξουν στις επικείμενες εκλογές την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, την μόνη πολιτική δύναμη που θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών ΚΑΙ κατά την δύσκολη μετεκλογική περίοδο.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: https://www.e-sy.gr 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...