ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. Η ΑΤΟΜΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

 ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ «ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ»


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (7/2/2023)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης