ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η «ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ( ΜΕΡΟΣ 2ο)



Αδιαμφισβήτητα  μόνο ο άνθρωπος – πολίτης παράγει  πλούτο καταθέτοντας καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του . Πλούτο που καταβάλλει στην πολιτεία-κράτος  για να τον διαχειριστεί υποτίθεται προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας .

Και ενώ ο άνθρωπος πληρώνει τελικά δεν χαίρεται ούτε το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας και ως αντάλλαγμα δέχεται μόνο μια κοινωνική πολιτική που απομυζώντας την ενεργεία του του εξασφαλίζει μόνο κινδύνους.

Ασφαλιστικά ταμεία φτιάχτηκαν ως επίφαση  για  καλύτερη υγεία και πρόνοια, καλύτερες αμοιβές… αμέτρητα χρήματα των πολιτών κατατέθηκαν προς εξασφάλιση και διασφάλιση αυτών των βασικών αναγκών …και όμως αυτά τα χρήματα χάθηκαν ..και μαζί τους χάθηκε και η ασφάλεια…

 ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Για την ανασφάλεια των ασφαλισμένων μιλάει ο κύριος ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-  υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Κέρκυρας- στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. 

 

ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : vergisalexander@gmail.com – 693 6462 888


https://youtu.be/lIgFuXj4zIY



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/111N4...