ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 15-5-2023

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (2 ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ). Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΡΥΨΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΝΝΟΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ Η ΑΑΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ , ΔΑΣΜΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ 586 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑΤΙ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Η ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ. ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΙΣ. ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,7 ΤΡΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ 450% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΣΟΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 387 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟΣΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ , ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ», ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 49000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ PSI, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΩΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ , ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Η ΠΟΛΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ, ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ (ΤΟΥ 2019) ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, 8 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 9 ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ (ΤΟ 2019), 16 ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ SINGULAR LOGIC, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ , ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ , ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ 3722 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 15% Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 63,7%. ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΟΓΑ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ , ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΝΕ «ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ».

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ PSI. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ , ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

https://epistimonikos.wordpress.com/
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: https://wp.me/p1FClP-b0i ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: https://www.e-sy.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...