ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

Όταν οι άνθρωποι βλέπουμε μια όμορφη κοπέλα να ματώνει αλλά δεν βλέπουμε ποιός τη χτυπάει άλλα και με τι όπλο τη χτυπάει πρέπον είναι να ψάξουμε και να βρούμε ποιός είναι αυτός αλλά και με τι αόρατα όπλα εκτελεί αυτή τη απάνθρωπη πράξη. Αυτή η όμορφη κοπέλα είναι ο ελληνικός τουρισμός και σφάζεται από το καθεστώς. 
Τα αόρατα όπλα της σφαγής της κοπέλας είναι: α) οι διοικητές του ελληνικού τουρισμού που δεν είναι Έλληνες και το παραδέχτηκαν δημόσια β) το σχέδιο κατασπατάλησης του πλούτου του ελληνικού τουρισμού σε διάφορες κατευθύνσεις ώστε να μην δίνονται σε ξενοδόχους και ξενοδοχουπαλληλους. Αρκεί ο ξενοδοχουπαλληλος να συμφωνει με τα λίγα και να είναι πάντα ενγκοβισμενος στην έλλειψη αφθονίας. γ) το σχέδιο εξυπηρέτησης μόνο συγκεκριμένων συμφερόντων αλλά όχι του συμφέροντος της πατρίδας μας. 

Μετά από τόσα χρόνια υπονόμευσης της πατρίδας μας ήρθε η ώρα ο πολίτης να γεμίσει τη φαρέτρα της Ελλήνων Συνέλευσις ψηφίζοντας ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . Έτσι θα οδηγηθούμε στην Χρυσή πολιτεία των χρυσών νόμων. 

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΊ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.