ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ


ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΝΟΗΣΗ", ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΥΓΙΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΝΟΗΣΗ, Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ, 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ & 2 ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΛΩΣ "ΠΟΛΙΤΗΣ - ΟΠΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.
ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

https://niarchoueleni.blogspot.com

ΤΗΛ. 6977617800 E-mail: niarchouelene@gmail.comΤΑΛΩΣ Web TV Radio

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΗΤΗ

Τηλ. 2821060494 , E-mail: talos.webradio@gmail.com