ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ.  
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...
  
«ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ. 
 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ: 2 + 6 + 14 + 28 = 50 ΠΕΝΗΝΤΑ = 5 + 0 = 5 ΠΕΝΤΕ 

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΔΕΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 


ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ». 
… ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. 
 
ΑΡΑ, Η ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ»

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:


 6 + 2 + 16 + 28 + 2 + 28 = 82 = 8 + 2 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ 

ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι.  
ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ιδεα ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 


ΑΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ «6 ΕΞΙ» ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ.
  
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.
  
ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΙΔΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΟΛΙΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ.  
ΑΡΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ: ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.  

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΙΔΕΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:
 ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΦΕΡΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ». ΑΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ????? ΙΔΕΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. 

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΖΩΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΜΑΚΡΙΝΟ, ΑΠΙΑΣΤΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ.  

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ.  

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ???? 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.  

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΡΧΙΚΑ, ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 


28 + 6 + 28 + 12 + 16 + 7 = 97 ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΦΤΑ 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 97 = 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «6» 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.  

ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 7 ΕΦΤΑ. 


ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.  

ΜΟΝΟ Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. 

ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΝ, ΛΕΝΕ: «ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ». Ή «ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ». Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ: «ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ». Ή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: «ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ» Ή «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ».   

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΘΕΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ. 


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. 


ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ 8 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ: 


14 + 6 + 11 + 13 + 13 + 7 + 6 + 7 = 77 ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΦΤΑ 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 77 = 7 + 7 = 14 = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ: 


ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΦΕΡΕΙ 6 ΕΞΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.  

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ:


 ΚΑΙ ΕΔΩ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.  

ΩΣΤΟΣΟ, ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: 


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ. 

ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. 

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΚΗ: 7 ΕΦΤΑ», ΕΙΝΑΙ  ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΥΨΙΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.  

ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ Α ΑΛΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ. 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: 


7 + 28 + 10 + 28 + 6 = 79 = 7 + 9 = 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ 

ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ: 


Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 


6 + 7 + 2 + 12 + 13 + 7 = 47 = 4 + 7 = 11 ΕΝΔΕΚΑ = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ 

ΟΠΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 2 ΔΥΟ Ή 11 ΕΝΔΕΚΑ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ: 1η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ 2η ΠΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΣ.  

ΑΡΑ


ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. 

«ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ». 

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. 

ΑΡΑ,  

«Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ».  

ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! 

«ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ». 

ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΟΥ.  

ΑΡΑ, Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.  

ΑΡΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ Ή ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΟΛΟΥΣ. 

ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ.  

ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.  

ΑΡΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΠΩΣ: 


28 + 7 + 8 + 6 + 14 + 2 + 16 + 7 + 2 + 16 + 7 = 113 ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑΤΡΙΑ 

ΟΠΟΥ 113 = 1 + 1 + 3 = 5 ΠΕΝΤΕ 


6 + 2 + 14 + 10 + 12 + 28 + 6 + 2 + 28 = 108 ΕΚΑΤΟΝ ΟΧΤΩ 

ΟΠΟΥ 108 = 1 + 0 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ 

ΑΡΑ:


ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 14 = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ

ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΑΡΑ: ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ: 5 ΠΕΝΤΕ 


ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ «5 ΠΕΝΤΕ» ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ: 


ΑΚΟΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΖΕΥΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ: 


ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ...  

«ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ , ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ», 

… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ, ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

 Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.  

ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ: ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. 

ΟΠΟΥ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΑΝ: 

1ο ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, 2ο ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩ, 3ο ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ, 4ο ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, 5ο ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Η ΔΙΚΑΙΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ, 6ο ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.  

ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟ ΔΟΛΙΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ.  

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ.  

ΟΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ: 

ΤΟ ΨΕΜΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ 

ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.  

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΟΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΑΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.  

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ».  

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ. ΑΡΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.   

ΑΚΟΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.  

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ «ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ»: 

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΩΡΙΜΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ. ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.  

ΑΡΑ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΩΡΙΜΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΥΤΕ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ, ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.  

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ.  

ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΨΕΜΑ-ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗ. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΕΝΩ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΡΑΤΟ.   

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΑΣ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ.  


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΚΚΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias
ΠΗΓΗ