ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.


Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΣ 

 ΕΙΝΑΙ 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 6 6. 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, 

ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, 

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, 

ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, 

ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ, ΑΦΘΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, 

ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΣΕΙΡΙΟ Α, Β, Γ, 

ΟΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ 

ΣΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, Γ. 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΣΕΣ, ΙΔΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΔΙΕΣ, ΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, 

ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ:


ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ 
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ. 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΟΜΗΣ, ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 
ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ, ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ. 
 ΣΑΦΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. 

ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. «ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ. ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ, ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ». 

 ΑΡΑ, ΕΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ή ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ.

 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΕΡΝΕΙΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 
ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ, 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Α, Β, Γ, 

ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ


ΠΗΓΗ
«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

 

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com