ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;» ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η τετραετία που πέρασε με κυβέρνηση του κύριο Μητσοτάκη είχε ένα αρνητικό πρόσημο για την Ελλάς. Ζήσαμε τα χρόνια της πανδημίας όπου η οργάνωση του συστήματος υγείας ήταν ανύπαρκτη. Μία χώρα που δέχεται εκατομμύρια τουρίστες οφείλει μέσω του συστήματος υγείας να παρουσιάσει ασφάλεια στον επισκέπτη όπου ο τουρίστας θα αναγνωρίζει την οργάνωση της πολιτείας και θα είναι ένα επαναλαμβανόμενος επισκέπτης. Αντί αυτού δεν εμφανίστηκε καμία οργανωτική δυναμική και ο τουρισμός ζούσε υπό το φόβο της πανδημίας. 

Ο αριθμός των ξενοδοχοϋπαλλήλων μειώθηκε αλλά και η τουριστική περίοδος που εργάστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ωράρια των ξενοδοχοϋπαλλήλων ήταν απάνθρωπα αγγίζοντας τις 10-12 ώρες την ημέρα αλλά και οι απολαβές ήταν πενιχρές. Μπροστά στον καταρράκτη εμπαιγμού των ξενοδοχοϋπαλλήλων από την κυβέρνηση όπου αντί να εισακουστούν ξυλοκοπήθηκαν εμφανίζεται τώρα η κολώνα όπου μπορούν να ακουμπήσουν οι ξενοδοχουπαλληλοι και να οργανωθούν σε μια οργανωμένη πολιτεία. 

Η ευκαιρία αυτή δίνεται για πρώτη φορά στους ανθρώπους του τουρισμού να εμφανιστούν οι ίδιοι με την προσωπικότητα τους. Το μεγαλείο να εργαστούμε κατέχοντας τα ελλανια αξιακα πρωτοκολλα θα μας ωθεί να παράξουμε την πολιτεία μας όπου αυτή θα παράγει συνεχόμενα πολιτες. Αυτή η Χρυσή ευκαιρία είναι τώρα για αυτό πρέπει οι Έλληνες πολίτες να γεμίσουν με βέλη την φαρέτρα της Ελλήνων Συνέλευσις δίνοντας την ψήφο τους.

ΠΗΓΗ

https://epistimonikos.wordpress.com/