ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗ ΟΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ 5.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. 72 ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΟΡΝΕΟ ΠΕΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ.

«ΕΔΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ.

ΑΡΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΚΟΣΜΗΜΑ Ή ΩΣ ΑΞΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕΛ. 75-77

ΠΗΓΗ