ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε Ε ; Ανεξαρτησία του Ε Σ Κ Τ Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών



Εξ αρχής ακούγονται μεγαλόστομες εκφράσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση- την Ευρώπη των λαών-ισχυροποίηση των Κρατών Μελών ,οικονομική ανάπτυξη, εξάλειψη της ανισότητας και της φτώχειας κ.α., ωστόσο από το 1957 με την πρώτη μορφή ένωσης εως σήμερα η πραγματικότητα δείχνει την αλήθεια.
 ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. 

Δημιουργήσαμε Ένα Μόρφωμα Όπου Η Δημοκρατία Απουσιάζει Πλήρως. Οι αρμοδιότητες διαχέονται μεταξύ, της επιτροπής και της κεντρικής τράπεζας, χωρίς να είναι προφανές ούτε πως λαμβάνονται οι αποφάσεις ούτε ποιοι λογοδοτούν για τις συνέπειες τους.

ΔΩΣΑΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ. Και αυτά που κερδίσαμε από την Ε.Ε. είναι ΧΡΕΟΣ , ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ …

Ο κύριος Πασχαλίδης Δημήτριος, υποψήφιος βουλευτής στο νόμο Ηρακλείου με τον πολίτικο φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αναλύει τον ρολό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Δημοσιονομικής Πολίτικης στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.



https://www.youtube.com/watch?v=nCcPYUajUR0