ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ" : ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ...


 Ένας σκηνοθετημένος θάνατος  ενός μικρού κοριτσιού από  δήθεν πρόσφυγες έδωσε την αφορμή να διασυρθεί η Ελλάδα από μια χώρα που είναι  μαέστροι  αυτού του είδους Γερμανία (Γκέμπελς)  δια μέσω των έντυπων και διαδικτυακών ΜΜΕ της.

Συνήθης και η τακτική της αντιπολίτευσης, που είθισται πάντα να εμφανίζεται ως η πιο ευαισθητοποιημένη  σε αυτά τα θέματα που καταγγέλλονται στα διεθνή μέσα και στα διεθνή φόρουμ, συνεπικουρεί στον διασυρμό της χώρας μας και αυτό δεν συνέβει μια φορά, με τρανταχτό δείγμα τον ευρωβουλευτή  Στέλιο Κούλογλου με τον  διασώστη! (τρομάρα μας) Ιάσονα Αποστολόπουλο που κατηγόρησαν την πατρίδα μας μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο! ισχυριζόμενοι  ότι το Ελληνικό Λιμενικό πνίγει ανθρώπους στο Αιγαίο, ενώ την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κ Μητσοτάκης προσκαλεί μετανάστες και αναφέρει ότι η ΕΛΛΑΔΑ δημιουργεί μια κυψέλη ενσωμάτωσης μεταναστών! όλη η ντροπή μαζεμένη στα Ελληνικά έδρανα.

Ανεξάρτητα από τις κομματικές και  ανούσιες αντιπαραθέσεις, οι  χρυσοπληρωμένες ΕΘΝΙΚΕΣ μυστικές υπηρεσίες καθώς και οι υπηρεσίες ασφάλειας εγχώριες και διεθνείς, σύμφωνα με την αποστολή και τις αρμοδιότητες που έχουν, δεν είδα να επεμβαίνουν, να προστατέψουν να διασφαλίσουν να εκδώσουν ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης του κοριτσιού αυτού με το όνομα Μπαιντα για να διερευνήσουν τούς υποκινητές της προπαγάνδας αυτής, ώστε να δούμε πού αποσκοπούν και πού στοχεύουν.

Μιά λιγοστή ομάδα η οποία έχει αυτοαναγορευτεί σε (ελίτ ) είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ που έχει περιέλθει και εργαλειοποιήσει την Ανθρώπινη οντότητα για να εξυπηρετήσει τα απάνθρωπα σκοτεινά συμφέροντα τους.

Για όλη αυτή την τραγωδία που ζει και βιώνει η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ καλείσε  αδικημένε ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ στήν συστράτευση του Πολιτικού σου Φορέα και όλοι μαζί ενωμένοι, να διοικήσουμε.ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (1/2/2023)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος

Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης