ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΕΛΣΤΑΤ!

 

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΣΤΑΤ ΜΕΙΩΣΕ  ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ στο μισό ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ)!


γράφει η Γεωργία Βαγενά

Μισό εκατομμύριο περισσότερους ανέργους από την ΕΛΣΤΑΤ καταμέτρησε τον Φεβρουάριο ο ΟΑΕΔ! 

Και ενώ ο ΟΑΕΔ καταμέτρησε  επίσημα  για τον Φεβρουάριο του 2022 1.109.641 ANEPΓOYΣ,

-24% το ποσοστό ανεργίας,

-212.961 επιδοτηθέντες ανέργους!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΣΤΑΤ αλλοιώνει-παραχαράζει τα νούμερα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ ανακοινώνοντας για τον Φεβρουάριο 2022,  603.025 ανέργους και 12,8% ποσοστό ανεργίας!! ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ 500.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!



Αλλά και για τον μήνα Νοέμβριο 2022 η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε 533.661 λιγότερους ανέργους από την ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ)!!

Ο ΟΑΕΔ καταγράφει αύξηση των ΑΝΕΡΓΩΝ  1.061.419 ανέργους (ποσοστό 25,56%)!....

ενώ η ΕΛΣΤΑΤ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ κατά 533.661 λιγότερους κατεβάζοντας το ποσοστό ανεργίας σε μόλις 11, 4%! για να λέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι μείωσε την ανεργία!!



ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ!

Συστηματικά λοιπόν η ΕΛΣΤΑΤ αλλοιώνει τους δείκτες και τα νούμερα της χώρας χωρίς κανένα κόμμα να μιλά και κυρίως χωρίς κανένας εισαγγελέας να διατάζει έρευνα!
Οι πολίτες πρέπει να αναλογιστούν το μέγεθος της απάτης και της συνέργειας όλων των κομμάτων της βουλής στον εμπαιγμό εναντίων τους, την στιγμή που η ΕΛΣΤΑΤ ως Όργανο παραπλάνησης ανακοίνωσε πρόσφατα και τον πληθυσμό της Ελλάδας όπως τον κατεγραψε  στην τελευταία απογραφή του 2021! 

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!

δείτε ακόμη:  
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΦΑΡΣΑ ...